بعضی ها چگونه اند؟

در طی چند روز گذشته سخنان و نگارشهای مختلفی را در موردی دیدم مرا بیاد خاطره ای انداخت:

چند سال پیش که برای اخذ رضایت از اولیائ دم جوانی که توسط یک فرد زیر 18 سال بقتل رسیده بود تلاش می کردم .

بارها و بارها با عموهای مقتول صحبت کردم و یک بار پدر مقتول را که در استان دوری زندگی می کرد به تهران و دفترم در شهرداری تهران دعوت کردم و هربار به رضایت نزدیک می شدیم ولی ناگهان دوباره همه چیز بهم می ریخت و سرخط برمی گشتیم تا اینکه روزی پدر محکوم به قصاص را صدا کردم گفتم باید برایم توضیح دهی موضوع چیست و او گفت : فردی از اشنایان مقتول قبلا قول داده بود در ازای مبلغی جلوی اعدام را گرفته و از خانواده مقتول رضایت بگیرد و الان این بازیها را در می آورد و جلوی کار را می گیرد تا پول داده شده را از دست ندهد!

بسیار متاثر شدم که چقدر افول شخصیت انسان صورت می گیرد که کسی برای پول جان فرد دیگری را در معرض خطر تا این حد قرار می دهد

یک اعتقاد

شاید یه زعم بعضی ها خوش نیاید و بگویند در جایی که مسولیت با فرد مسول است نباید دیگران ورود داشته باشند ولی عمیقا اعتقاد دارم که نظر صاحب نظران و متخصصان و فعالان محیط زیست بخصوص موثران در حوزه رسانه در وجدان جامعه و حفظ محیط زیست بسیار اثر بخش است که باید ممنون آن بود

خورشت انار

یکی از دوستان عزیز دستور پخت خورشت انار که گفته می شود از دوران ایران باستان زمان هخامنشیان رایج بوده است  را داد و امروز نهار را برای خانواده تهیه کردم شاید طبخ و آشپزی یکی از راههای خوب فعالیت در خانه باشد.

اما دستور طبخ برای چهار نفر :  به تعدادلازم تکه های مرغ را با پیاز و ادویه زرچوبه و زعفران جداگانه بپزید.

یک تابه پیاز را سرخ نمایید و در آن زر چوبه و نمک و زعفران بزنید . دویس گرم مغز گردو که با دست خرد شده و از شب قبل در آب خیس خورده را به آن اضافه کنید سپس یک قاشق سوپخوری رب گوجه رقیق شده داخل آن بریزید و سپس تفت دهید و سپس یک قاشق سوپخوری رب انار رقیق شده به آن اضافه کنید.

یک لیوان آب انار و دولیوان آب را داخل قابلمه ریخته و محتویات تابه را داخل آن بریزید و الو کمی خیس خورده را به ان اضافه کرده و تکه های مرغ پخته شده را در آن بریزید و یک ساعت باذ شعله کم ریز جوش بزند . در اخر انار دان شده را به داخل ظرف ریخته و هم زده و بیست دقیقه بپزد نکته مهم و فوت کوزه گری این است که از وقتی که دانههای انار اضافه می شود دیگر به هیچ عنوان درب ظرف را نگذارید و گرنه تمام رنگ انار از دست می رود

نوش جان